Gras wringt zich uit de zwarte grond, knoppen spatten uit de schors.

De natuur daagt ons uit tot een speels duel.

Kunstenaars van terra-viva gaan in de paradijselijke tuin en binnenruimten van Galerie Kolff een visueel schaakspel aan met het weiland, de boomgaard, het water in de sloot, de lucht.

Ze gaan vanuit hun eigen visie aan de slag met het thema ‘vrij spel’ en omdat ze zich van verschillende materialen bedienen, belooft het een gevarieerde expositie te worden. Er verschijnen in de tuin van galerie Kolff, waar de lammetjes ronddartelen, sculpturen van wilgentenen, kunststof, keramiek en zelfs schilderijen. In de binnenruimten wordt op speelse wijze de bloeikracht voelbaar gemaakt via o.a.fotografie en schilderijen.

Deelnemende kunstenaars: Lili Berger, Ria Diercks Kroon, Birke Hesse, Irma den Hertog, Stéphanie Knage, Aad Ledeboer, Vivienne Lopes de Leão Laguna, Marian Meerbeek, Erik Rumpff, Thea Schenk, Frits Veenland.

Annemarie en Dirk Kolff nodigen u van harte uit op de expositie. De expositie is van 5 t/m 19 mei. openingstijden: za-zo van 14.00 tot 17.00 uur, of na afspraak 071 5801458 Noordbuurtseweg 2, 2381 ER Zoeterwoude-dorp. De expositie wordt feestelijk geopend met gitaarspel van Marco Kreiken op zondag 5 mei, de finissage is op19 mei, beide om 16.00 uur. Leids Nieuwsblad
Foto’s: Erik Rumpff